+36 20 261 7283 info@termalklaszter.hu

kumania-gyogyfurdo-kft-kumania-ifjusagi-szallashely-es-kemping

Név: Kumánia Ifjúsági Szálláshely és Kemping

Üzemeltető: Kumánia Gyógyfürdő Kft.

Cím: 5310 Kisújszállás, Arany János u. 10..

GPS koordináta:

Tel: 59/88-77-10/2-es mellék

Fax:

E-mail: kumania@kumania.hu

Web: www.kumania.hu

Nyitva tartása: Egész évben

 

Általános leírás:

A Kumánia Ifjúsági Szálláshely és Kemping 2010-ben, erdélyi ácsok közreműködésével épült. Az öt hangulatos, tóra faházban négy fő tud megszállni. (A férőhely további 1-2 pótággyal bővíthető.) A rönkházak konyhával és fürdőszobával felszereltek, téliesítettek. A kempingben sátorozási lehetőség és kiépített lakókocsi-állások várják a vendégeket. Csoportoknak ideális a két 14 fős telepített sátor. A főépületben mosási, főzési lehetőség, fürdőszoba és mosdó van. A főépület fedett terasza ideális családi, céges rendezvényekhez. Az Ifjúsági Szálláshelyről a vendégek egy rövid sétányon juthatnak át a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe.

 

Szolgáltatás leírás:

Mosási és főzési lehetőség, fürdőszoba, mosdók. A fürdő területén két büfé üzemel. Vendégeink élvezhetik a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág szolgáltatásait (finn és infraszauna, aromaszauna, gőzkabin, szaunabár, merülőmedence Kneipp-taposóval), a különleges fényterápiás Caracalla-masszázskádat, relaxáló és frissítő masszázsainkat, valamint az 58,5 méteres óriáscsúszdát. A fürdő területén lévő csónakázótavon csónakázási és vízibiciklizési lehetőség. Aquafittness és babaúszás, úszásoktatás. Éjszakai fürdőzések és programok. Sportolási lehetőségek: strandfocipálya, strandröpladba pálya, teniszpálya, asztalitenisz, óriás sakk. A hotel területén étterem működik. A szálloda önálló galériájában havonta új kiállításokkal várják az érdeklődőket.

 

Közelben lévő fürdők:

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Közelben lévő nevezetességek: Kisújszállás nevezetességei – református templom, Városház-palota, Vigadó, Tájház, Néprajzi Kiállítóterem, Jermy Gusztáv Szertármúzeum, számos köztéri alkotás, kun lovas tanya, szalmakiállítás. Kirándulási lehetőség a dévaványai túzokrezervátumba és a Hortobágyra.